+36 30 403 3783 / kapcsolat@ditall.hu
Poli-farbe Inntaler Diszperziós Beltéri Falfesték 15l fehér
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Poli-farbe Inntaler Diszperziós Beltéri Falfesték 15l fehér

Cikkszám: 5998672111504
Gyártó: Poli-farbe »
Kiszerelés: 15 l
Különleges minőségű, extra fehérségű, illatosított termék. POLI-FARBE, KOLORBOX, NCS, RAL és KOLORBOX HOMLOKZATI színkártyák alapján rendelhető. Bevonata matt, tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő, mosásálló.
10 990 Ft
Nettó: 8 654 Ft +áfa
733 Ft / l
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Különleges minőségű, extra fehérségű, illatosított termék. POLI-FARBE, KOLORBOX, NCS, RAL és KOLORBOX HOMLOKZATI színkártyák alapján rendelhető. Bevonata matt, tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő, mosásálló.Felhordás: hengerrel, ecsettelJavasolt rétegszám: 2-3 réteg Kiadósság fehér: 6-8 m2/l két rétegben Kiadósság D és TR bázis: 3-6 m2/l két rétegben, a szín függvényében Hígítás: vízzel, az első rétegben max. 20%-ban, a második és harmadik rétegben max. 10%-ban Száradási idő 20 °C-on: 2 óra Átfesthetőség 20 °C-on: 2 óra

Termékismertető

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Vakolt, vagy már diszperziós festékkel átvont belső falfelületekre közvetlenül felvihető.
A Poli-Farbe Inntaler beltéri diszperziós falfesték D és TR bázis kizárólag beszínezve használható! A D bázis közepes színerősségű felület kialakítására, míg a TR bázis sötét színű felület kialakítására alkalmas.

FELHASZNÁLÁS

A festéket a felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. A felületnek száraznak, tisztának, por- és olajmentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. Erősen szívó felületeken (pl.: gipszkartonon, glettelt felületeken), új, még festetlen vakolatoknál, valamint színezett Poli-Farbe Inntaler beltéri diszperziós falfesték felhordása előtt, első rétegben alkalmazzunk Poli-Farbe Inntaler diszperziós mélyalapozót. A különböző rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelő száradást (kb.: 2 óra). A festékkel +5 °C és +30 °C közötti hőmérsékletnél lehet dolgozni, beleértve a fal és a környezet hőmérsékletét is. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a száraz festék csak oldószerrel távolítható el.